Informace a novinky ZŠ Česká Skalice

Otevírací doba

Pondělí - Pátek

11,30 - 13,00 hod.  veřejnost 
11,30 - 13,45 hod.  žáci a zaměstnanci školy
11,30 - 13,45 hod.  pokladna

Přístup k účtu žáka
Přístup k účtu žáka je možný z webových stránek www.strava.cz.
číslo školní jídelny: 10161
přihlašovací jméno (uživatel): prijmeni.jmeno
Heslo pro první přihlášení obdržíte ve školní jídelně.

Provozní řád školní jídelny Česká Skalice ke stažení zde.
Provozní řád v plném znění je k dispozici u manažera provozu.

Informace o provozu školní jídelny 2016/2017

Číslo účtu pro bezhotovostní platby:
6524462/0800

Jako variabilní symbol uvádějte rodné číslo dítěte (celé, bez lomítka).

Přihláška ke stravování 
Zde je ke stažení přihláška ke stravování ve školní jídelně. Vyplněnou ji můžete naskenovat a zaslat na e-mail provoz.zs.cskalice@gthcatering.cz nebo osobně odevzdat v pokladně školní jídelny. 

Vyplacení zůstatku
Žádost o vyplacení zůstatku je ke stažení ZDE. Vyplněnou ji můžete naskenovat a zaslat na e-mail provoz.zs.cskalice@gthcatering.cz nebo osobně odevzdat v pokladně školní jídelny.
 

Ceny jídel:

Žáci 7 - 10 let        30,- Kč (polévka + jídlo + školní program + nápoj)
Žáci 11 let a více    33,- Kč (polévka + jídlo + školní program + nápoj)

Plná cena  
Hlavní jídlo            58,- Kč
Polévka                10,- Kč  
Záloha na čip        115,- Kč (vratná záloha)

Těšíme se na vaši návštěvu.
Společnost GTH zařízení školního stravování, spol. s r.o.

Zařazení dětí dle věkových skupin

Označování alergenů v pokmech

Bylo stanoveno 14 hlavních potenciálních potravinových alergenů. Tyto alergeny budou číselně nebo slovně označeny u všech pokrmů.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na náš personál.

Zde nabízíme přehled alergenů v českém jazyce nebo anglickém jazyce.


» zpět

Co je nového?

 

Noví klienti

Otevřeli jsme další dvě personální restaurace, tentokrát u klientů Honeywell v Olomouci a Pragoprojekt v Praze.

 

 

» více informací

» archiv novinek

 

Jaro je tady!

Krásné jaro...

 

 

» více informací

» archiv novinek