Provozní závodu - Ostrava


Popis pracovní pozice:

- práce po-pá
- ranní směny
- příležitostná pohotovost o víkendu (1x měsíčně)
- vedení zaměstnanců (cca 130 zaměstnanců)
- zodpovědnost za kvalitu poskytovaných služeb a výkonnost svěřeného provozu
- denní kooperace s kuchyní, zaškolování zaměstnanců, nutná schopnost zastoupit i jiné profese v provoze
- řešení personálních záležitosti na provoze
- udržování pravidelného kontaktu s klientem
- řešení podnětů nebo stížností klientů a strávníků
- měsíční zpracování podkladů k uzávěrce
- reporting výsledků střediska


Požadujeme: 

- SŠ vzdělání
- praxi v řízení gastronomického provozu min. 2 roky
- praxe z výroby jídel velkou výhodou
- zodpovědnost za vedení zaměstnanců
- odolnost vůči stresu, manažerské dovednosti
- všestranost v rámci gastro profesí
- pozitivní vztah k práci s počítačem
- flexibilitu, samostatnost, příjemné vystupování
- potravinářský průkaz

 


Nabízíme:

- HPP
- odpovídající mzdové ohodnocení
- férové jednání a přístup, transparentní odměňování, jistotu pravidelné mzdy
- možnost karierního postupu
- zázemí velké, stabilní české společnosti


Svůj životopis zasílejte na e-mail lucie.sajerova@gthcatering.cz


» zpět

Co je nového?

 

Otevření personální restaurace v Plzni

Od 1.srpna patří mezi naše klienty společnost JTEKT Automotive Czech Plzen s.r.o.

 

 

» více informací

» archiv novinek

 

BORCAD cz s.r.o.

Léto jsme zahájili novým provozem ve Fryčovicích.

 

 

» více informací

» archiv novinek

 

Tři nové restaurace v Brně

JB restaurant, AŽD Brno, Královopolská a.s.

 

 

» více informací

» archiv novinek